Temporary Insanity


For Triibik, with love :)
september 17, 2009, 8:06 e.l.
Filed under: ise tegin/made by me

WordPressi kasutajanimi ja salasõna olid isegi meeles, flickrisse olen õnneks konstantselt sisse logitud. Ja selle kiirega on nii, et peale lapse”puhkuse” järgset töölenaasmist pea aasta tagasi seda aega, kui kiire pole, polegi veel tekkinud. Mistap pole ka suuri käsitöölisi saavutusi, millega kelkida. Käsitööliste saavutuste puudumise vastu aitab muidugi imehästi see, kui sa vahepeal kõva kolmveerand aastat blogipausi pead, selle aja jooksul MIDAGI ju ikka tekib.

Alustame kohe päris algusest, st jaanuarist. Sest justnimelt siis valmis minu elu esiemene lapitekk, mis mõned kuud hiljem rändas Hollandisse kingituseks väikesele Danielile. Tekk on hirmus lihtsa “lõikega” ja masinal lihtsalt sirgelt läbi tepitud. Ma kahjuks ei suuda praegu meenutada (ja pole aega /sic!/ paberit üles otsida), mis kangastega tegu ja millisest netipoest ma need tellisin. Igatahse 100% puuvill. Tagaküljel kollane puuvillane kangas, ilmselt Abakhanist pärit ja vahel polüestervatiin. Selle viimase üle ei ole ma sugugi rõõmus, aga sel hetkel ei suutnud ühtegi naturaalsemat ja heledat varianti Tartu kaubandusvõrgust leida. Kant on valgest puuvillasest kangast, käsitsi õmmeldud Heather Bailey õpetussõnade (pdf-fail) järgi.

Kuigi ma tean, millised sada viga sel tekil küljes on, olin ma temaga rahul – ikkagi esimene! Ja meeldis ta mulle ka siis, kui ma tekil (tegelikult küll Danielil ja tema vanematel) augusti lõpus külas käisin.

Ja muide – aja selle teki tegemiseks näpistasin julmalt oma “kodutöö” päevadest, seega puhas tööluusi tulemus (ok, ok, töö sai tegelikult tehtud, lihtsalt öösel).

Aga nüüd ma teen jälle natuke tööd ja teistest Hollandisse läkitatud kingitustest pajatan järgmisel korral (muidu pole mul ju jälle millestki blogida, kui kõik korraga ära näidatud saab :D)


5 kommentaari so far
Lisa kommentaar

väga kena. ja need kangad…. meie kaubandusvõrgust jääkski vist selliseid otsima :)

Kommentaar kirjutas Krentu

oojee, viimaks ometi :) tänan ja tervitan!

Kommentaar kirjutas kodutriibik

Väga armas tekk, kangad nii eraldi kui kõik koos on võrratud :)

Kommentaar kirjutas Lin

No nii ilus on! Täitsa kadedus tuleb peale kohe :P

Kommentaar kirjutas Siret

hey
i recognise the present but I dont understand anything from Estonian :)
anyway Daniel is still using it as a playing carpet so thank you again!
Barbara

Kommentaar kirjutas Barbara




Lisa kommentaar